Wie zijn wij

Wie zijn wij

fa2ddb40-b865-44f9-8087-3dbdd2ef95f6 Wij zijn een dynamisch taxibedrijf dat is gevestigd in Zoetermeer. Wij vormen samen met onze taxichauffeurs een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt. Wij werken uitsluitend met ervaren, professionele taxichauffeurs. Wij leiden onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren.

Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, hun hotel, of andere bedrijven.

Onze taxichauffeurs

Kwaliteit, klantvriendelijkheid, veiligheid, betrouwbaarheid en een goede service staan bij onze diensten voorop. Wij werken alleen met de beste taxichauffeurs om al deze punten waar te kunnen maken. Al onze chauffeurs beschikken over de vereiste documenten, bezitten een gedegen stratenkennis en zijn representatief gekleed.

Werkgebieden

Wil je graag je een taxirit reserveren en woon je in of rondom Zoetermeer? Dan ben je bij Airport Budget Taxi aan het juiste adres. Wij verzorgen taxiritten in de volgende plaatsen:

  • Zuid-Holland
  • Zoetermeer
  • Den Haag
  • Gouda
  • Katwijk
  • Rotterdam
Klanten aan het woord!

Wij vertellen je graag over ons taxibedrijf & de taxiritten. Liever nog laten we de échte klanten aan het woord: onze klanten. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.